24 Ekim 2009 Cumartesi

25.10.2009

Adanaspor - Altay

Altay bu sene tam manasıyla bir deplasman takımı. Deplasmandaki 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik almış. 10 gol atıp 3 gol yemiş. Adanaspor kendi evinde 4 maçta 3 galibiyet 1 mağlubiyet almış. 7 gol atıp, 4 golü kendi ağlarında görmüş. Zor bir maç. Beraberlik kokan bir durum var. Yada 02 oynanabilir. ( Beraberlik oranı:3 02:1.33)

Diyarbakırspor - Gençlerbirliğ

Gençlerbiliği 3 puana yakın olan taraf.(Oran 2.1 sağlamcılar 02 oyansın Oran:1.25)


Kasımpaşa - Denizlispor

Kasımpaşa Yılmaz Vural'ın gelişinden sonra çok düzeldi. Denizlispor geçen hafta Nurullah Sağlamla yolları ayırdı. Tabi bir de Denizlispor başkanı Bursa maçından sonra soyunma odasını basmış. Kasımpaşa 3 puana yakın olan taraf. ( Oran:1.9)

Fiorentina - Napoli

Banko Fiorentina. ( Oran:1.5)


Hertha - Wolfsburg

Hertha geçen senedeki formundan çok uzak. Çok uzak demek bile yetmiyor aslında. Wolfsburg maçı rahat kazanır. ( Oran 1.5)

Manchester City - Fulham

Manchester bu sene tek mağlubiyetini ezeli rakibinden aldı. Fulham'ın deplasman karnesi de pek iyi değil. Manchester da göze çarpanlar arasında Bellamy'nin formu da bulunuyor. Ev sahibi maçı rahat alır. Yüksek oran isteyenler üst seçeneğini düşünebilirler. ( 1 oran: 1.26, Üst: 1.6)

Bochum - Werder Bremen

Werder Bremen 3 puana daha yakın. ( Oran:1.4)

Panathinaikos - PAOK

Yeşiller, Selanik temsilcisi PAOK'u rahat geçer. ( Oran:1.2)

Marsilya - Paris St Germain

Mevlüt'ün yokluğunda işler PSG için iyi gitmedi. Bu maç Mevlüt dönüyor ama yinede Marsilya karşısında 3 puan alamazlar. Beraberlik ihtimali göz önüne alınsa bile yinede ibre ev sahibinden yana. ( 1 oran: 1.55)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder